Претражи овај блог

четвртак, 4. јун 2020.

KAJGANA SENDVIČ






Kajgana sendvič...
Gala doručak za početak novog dana...
Jednostavna i bogata kajgana, začas se pripremi i začas se pojede..
U kajganu možete staviti sve šta želite i šta vam se zateklo u frižideru..ništa od hrane ne bacati sve se može iskoristiti..
Meni je ova kajgana bila najukusnija što sam zgotivila sa slaninicom reš pečenom ..a veoma je ukusna kajgana sendvič sa šunkom, kačkavaljem i kečapom..ukus je isti kao kod pica tost..deca i mi odrasli to obožavamo...
Prijatno!

Potrebnoje:
Za jednu osobu:

  • 2 jaja
  • 2 kriške prepečenog tosta
  • pančeta slaninica
  • kiselapavlaka
  • malo origana

Priprema.


  1. Slaninicu propržite sa jedne i sadruge strane.
  2. Jaja malo posolite i viljuškom lagano umutite.
  3. Na masnoći gde se pržila slaninica sipajte umućena jaja, malosačekajte da se kajgana zapeče , zatim na umućena jaja stavite dve kriške prepečenog hleba.
  4. Kriške hleba premažite kiselom pavlakom, preko složite slaninicu reš pečenu.
  5. Onda jednu strane kajgane i drugu stranu preklopite preko kriški hleba sa slaninicom, zatim savite kajganu da dođe jedno parče hleba preko drugog  parčeta hleba.
  6. Gotovu kajganu ostavite da se još malo zapeče..
  7. Kajganu sendvič servirajte  uz kriški zrelog paradajza, percima crnog luka, na kraju začinite začinom ili origanom .po vašoj želji i ukusu..






















Нема коментара:

Постави коментар